Shapr3D

Több platformon működő 3D CAD tervezőszoftver terméktervezési és mérnöki munkafolyamatokhoz.

Tervezőszoftver / CAD · Kockázati tőkével finanszírozott

Beszámoló szerinti árbevétel

Shapr3D Zártkörűen Működő Részvénytársaság · 2025-01-01 – 2025-12-31 · Egyedi beszámoló:

6026479 ezer HUF. Shapr3D – 2025-12-31 OBR főűrlap

A jogi személy adata; nem következtetünk belőle automatikusan a teljes cégcsoport bevételére.

Jogi személyek

Alapítók és szakmai szerepek

A szerepek a hivatkozott forrás állításai; a történeti szerep nem feltétlenül aktuális tisztség.

Ügyletek és befektetők

  • Shapr3D · Series B – EBRD vezetésével · 2022-10 (historical_month) Shapr3D Creandum · EBRD · Point Nine Capital

    A brit anyavállalat eredeti 2024-es stratégiai jelentése 10 millió USD 2022. októberi Series B kört közöl; EBRD vezetés, Creandum és P9 Capital részvétel. Az EBRD ugyanazon időszaki projektjének 2022.10.05-i jóváhagyása, 10 099 998 USD projektköltsége és 8 599 997,55 USD finanszírozási kerete külön fogalmak, nem további hozzáadandó körök vagy igazolt készpénzfizetések. A brit anyavállalat a beszámolót benyújtó és kört közlő társaság; a teljes jegyzési szerződés még nincs meg. The 2024 annual report reports an October 2022 round. EBRD project approval, project cost, and financing ceiling in the separate project record are not additional equity proceeds or proof of payment. Exact security/instrument is not specified; named participants are not an exhaustive syndicate. Shapr3D brand in SHAPR3D LIMITED report; exact subscription recipient not assigned. The source names P9 Capital; its match to Point Nine Capital remains unresolved.

  • Shapr3D · Series A · 2019-09-30 (announcement) Shapr3D Creandum · InReach Ventures · Speedinvest · Point Nine Capital · Lifeline Ventures

    Az alapító saját közlése a vállalati fórumon. A 2022-es EBRD jóváhagyás külön esemény. Company founder post on Shapr3D Community; the date is the announcement timestamp. Exact security/instrument is not specified; named participants are not an exhaustive syndicate. Shapr3D brand; legal recipient not assigned.

  • Shapr3D · Seed · 2017-11-13 (announcement) Shapr3D InReach Ventures · Lifeline Ventures

    A vállalat képviselőjének nyilatkozata. A dátum a közlés napja; az alapító későbbi visszatekintése decembert említ. Lezárási dátumként egyik sem kezelhető további okirat nélkül. The source dates the announcement to 13 Nov 2017 and quotes a company representative; do not infer close date. Pilot review separately notes a later founder recollection of December, unresolved as a closing-date matter. Exact security/instrument is not specified; named participants are not an exhaustive syndicate. Shapr3D brand; legal recipient not assigned. The source does not label this round Seed; the previous pilot label is not promoted.

Adathiányok

  • 1 dátumozott tulajdonosi / részvényesi kimutatás feldolgozva. Az összes ügylet pontos jegyzője, a változások és a részvényosztályok gazdasági jogai még nincsenek teljesen feloldva.
  • A beszámolói források egymásnak ellentmondó adatot tartalmaznak.
  • A formation or charter date is sourced, but an independently labelled exact registration date is not established in the reviewed originals.
  • All returned notice-index rows were captured, but zero original gazette notice PDF bodies were acquired. Full legal history, effective dates and current registry state are not verified.
  • Az alapítás pontos napja a két forrás alapján nem eldöntött. A 2016. évi kiegészítő melléklet 1. oldala az „Alapítás ideje” mezőben 2016.02.03. dátumot közöl; a 2025. évi melléklet 1. oldala szerint a társaság „2016. február 23-án alakult”. Mindkettő társasági közlés, nem az ellentmondást feloldó cégnyilvántartási okirat. A 2016-02-03–2016-12-31. beszámolási időszak külön pénzügyi adat, változatlanul megmarad.
  • A higher-resolution official brand mark would improve large displays; current icon is authentic.
  • A kinyert fő pénzügyi adatok forrásellenőrzése kész; a teljes dosszié lezárásához a többi nyitott pont rendezése szükséges.