Point Nine Capital
Korai szoftveres vállalkozások befektetője. Két német management társaság külön azonosítva; a Shapr3D-be befektető jármű nincs ezzel automatikusan feloldva.
Portfóliókapcsolatok
Dokumentált ügyletek
- Shapr3D · Series B – EBRD vezetésével · 2022-10 (historical_month)
Shapr3D
Creandum · EBRD · Point Nine Capital
- Shapr3D Limited – 2024. évi éves jelentés
- https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/10988545/filing-history/MzQ3NzI2OTgxMWFkaXF6a2N4/document?format=pdf
A brit anyavállalat eredeti 2024-es stratégiai jelentése 10 millió USD 2022. októberi Series B kört közöl; EBRD vezetés, Creandum és P9 Capital részvétel. Az EBRD ugyanazon időszaki projektjének 2022.10.05-i jóváhagyása, 10 099 998 USD projektköltsége és 8 599 997,55 USD finanszírozási kerete külön fogalmak, nem további hozzáadandó körök vagy igazolt készpénzfizetések. A brit anyavállalat a beszámolót benyújtó és kört közlő társaság; a teljes jegyzési szerződés még nincs meg. The 2024 annual report reports an October 2022 round. EBRD project approval, project cost, and financing ceiling in the separate project record are not additional equity proceeds or proof of payment. Exact security/instrument is not specified; named participants are not an exhaustive syndicate. Shapr3D brand in SHAPR3D LIMITED report; exact subscription recipient not assigned. The source names P9 Capital; its match to Point Nine Capital remains unresolved.
- Shapr3D · Series A · 2019-09-30 (announcement)
Shapr3D
Creandum · InReach Ventures · Speedinvest · Point Nine Capital · Lifeline Ventures
Az alapító saját közlése a vállalati fórumon. A 2022-es EBRD jóváhagyás külön esemény. Company founder post on Shapr3D Community; the date is the announcement timestamp. Exact security/instrument is not specified; named participants are not an exhaustive syndicate. Shapr3D brand; legal recipient not assigned.
Jogi személyek és alapok
A befektetői márka, a kezelő és az ügylet közvetlen jogi résztvevője különbözhet.
- Point Nine Management GmbH · Alapkezelési társaság az impresszum szerint · HRB 136626 B; Berlin Charlottenburg
- Point Nine Management II GmbH · Alapkezelési társaság az impresszum szerint · HRB 235327 B; Berlin Charlottenburg
- Point Nine Capital Fund IV GmbH & Co. KG · · HRA 52897
- Point Nine Co-Invest IV GmbH & Co. KG · · HRA 52871
- Point Nine Capital Fund IV GmbH & Co. KG · · HRA 52897
Források és korlátok
- Shapr3D Limited – 2024. évi éves jelentés
- Shapr3D – Series A 2019
- Point Nine – impresszum
- Shapr3D vállalati adatlap, belső keltezés: 2025. október
- Point Nine Capital Fund IV — GLEIF
- Point Nine Management GmbH — Form ADV, 26 March 2026
- Point Nine Co-Invest IV — GLEIF
- https://discourse.shapr3d.com/t/breaking-news-series-a-investment/5685
- A pontos ügyleti jármű és befektetői allokáció még nincs teljesen feloldva.